Lingerie - Patroon Technics - Fourniturenstudio

Lingerie - Patroon Technics

Lingerie - Patroon Technics
Lingerie - Patroon Technics
279.95
InStock
Aantal

Er zijn 1001 verschillende vrouwenlichamen met ieder hun unieke lichaamsvormen, om die reden is het lastig om een goed passend lingeriemodel te kunnen kopen. Hoe zou het voelen als lingerie perfect aansluit bij jouw figuur? Met de limited editions boeken van Topais kan dit! Dit is het moment om aan de slag te gaan om eigen perfect zittende lingerie te maken.

In dit boek wordt het lingerie maken van A tot Z aangeleerd. Eerst wordt de basis gelegd met uitleg over o.a. de figuuranalyse, de pasvorm, het meten van eigen maten, om vervolgens de grondpatronen van een slip, beha en diverse torso’s te tekenen. Vanuit die grondpatronen worden vele variaties aangeboden om elke vrouw aan haar eigen smaak tegemoet te komen. Van diverse modellen zijn duidelijke werkinstructies met bijbehorende afbeeldingen als uitleg beschreven, daarnaast komen ook de veelvoorkomende pasfouten met hun oplossingen aan bod. Allemaal met het doel om uiteindelijk de perfecte lingerie te kunnen maken.

Ilona is een geboren, gepassioneerde designer en al jarenlang docent in haar eigen Topais Fashion Academys in Nederland en België. Zij is gespecialiseerd in patroontekenen en heeft een eigen patroondesignsysteem ontwikkeld: Topais. Ilona is auteur van diverse opleidingen op het gebied van mode. De kernwaarden m.b.t. haar opleidingen zijn o.a. deskundigheid, ontwikkeling, duidelijkheid, zorgvuldigheid en passie. Hierdoor zijn haar boeken en cursussen toegankelijk voor iedere beginner en gevorderde.

Het Topais systeem is als een ruwe diamant, de oranje lijn waarop het boek is ontwikkeld. Jij bent degene die deze diamant kan slijpen tot een stralende diamant! Krijg hier een korte inzage van het boek.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN