Lingerie - Sew Technics - Fourniturenstudio

Lingerie - Sew Technics

Lingerie - Sew Technics
Lingerie - Sew Technics
279.95
InStock
Aantal
Er zijn 1001 verschillende vrouwenlichamen met ieder hun unieke lichaamsvormen, om die reden is het lastig om een goed passend lingeriemodel te kunnen kopen. Hoe zou het voelen als lingerie perfect aansluit bij jouw figuur?
Met de limited editions boeken van Topais kan dit! Dit is het moment om aan de slag te gaan om eigen perfect zittende lingerie te maken.

In dit onmisbare boek worden alle naaitechnieken m.b.t. het maken van lingerie duidelijk uitgelegd en uitgebreid beschreven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tekeningen en foto’s. In de eerste hoofdstukken wordt uitgebreid uitleg gegeven over de diverse soorten stoffen, de te gebruiken materialen zoals b.v. beugelband en de daarbij behorende naaitechnieken zoals b.v. het plaatsen van beugelband aan de cups. Vervolgens worden de stappen van het assembleren beschreven van diverse slips, beha’s ect. die in het boek Lingerie Patroon - Technics als patroon zijn uitgewerkt. Op deze wijze komt perfect gemaakte lingerie tot stand.

Ilona is een geboren, gepassioneerde designer en al jarenlang docent in haar eigen Topais Fashion Academys in Nederland en België. Zij is gespecialiseerd in patroontekenen en heeft een eigen patroondesignsysteem ontwikkeld: Topais. Ilona is auteur van diverse opleidingen op het gebied van mode. De kernwaarden m.b.t. haar opleidingen zijn o.a. deskundigheid, ontwikkeling, duidelijkheid, zorgvuldigheid en passie. Hierdoor zijn haar boeken en cursussen toegankelijk voor iedere beginner en gevorderde. Krijg hier een inzage van het boek.

Het Topais systeem is als een ruwe diamant, de oranje lijn waarop het boek is ontwikkeld.

Jij bent degene die deze diamant kan slijpen tot een stralende diamant!
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN