Lingerie boeken L P T & L S T
Met deze boeken leer je het mooie vak: Lingerie. Of je nu een beginner of een expert bent, meer dan deze boeken heb je niet nodig om alle lingerie te kunnen maken. De boeken zijn een bron aan inspiratie en de mogelijkheden oneindig. 
Want, hoe tof is het om zelf passende lingerie te kunnen maken?
In deze twee boeken leg ik alle stappen van het maken van lingerie uit: van figuuranalyse, de pasvorm, grondpatronen, tot de uiteindelijke lingerie.


Patroon Technics

In dit 276 pagina's grote boek dat onderverdeeld is in 3 delen, komen alle aspecten die je nodig hebt om zelf lingerie patronen te tekenen. Dit boek heeft  vele illustraties om je makkelijker op weg te helpen.
Buiten de voorkomende grondpatronen komen in het 2e deel meer dan 80 verschillende patronen aan bod. Denk aan: slips, beha’s, bralettes, hemdjes, beha hemden, torseletten, bustiers, jarretelgordels, prothese lingeriemodellen, body’s, kimono’s en onder- en nachtjurken. Het laatste deel wordt veel aandacht besteed aan verschillende patronen met bijbehorende met stoflegging, snijplannen en werkbeschrijvingen.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/lingerie-patroon-technics

Sew Technics

Dit boek dat 200 pagina’s bevat, worden alle naaitechnieken uitgelegd, behandeld en geassembleerd. Hier is uitgebreid de tijd genomen om per onderdeel te voorzien van afbeeldingen en stappen om je makkelijker op weg te helpen.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/lingerie-sew-technics
 

Klik hier om een inzage in de boeken te krijgen. Of klik hier voor een korte video van de boeken Patroon Technics en Sew Technics.


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN